Dagelijks worden er gemiddeld honderd fietsen gestolen in België. Om meer gestolen en gevonden fietsen terug te bezorgen aan de eigenaar slaan de provincie Antwerpen en Bikebank de handen in elkaar voor de registratie en verwerking van verloren en gevonden fietsen.  Ook de provincies Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen  en het Brussels Hoofdstedelijk gewest ondersteunen de dienstverlening rond de registratie en de verwerking van verloren en gevonden fietsen voor de gemeenten en de politiezones op hun grondgebied.  
De politie of gemeenten registreren teruggevonden fietsen op deze website. Bij verlies of diefstal kan je via deze website nagaan of je fiets al teruggevonden werd. 
Registreer jouw fiets meteen na aankoop of zo snel mogelijk gratis (met foto) in de Bikebank. Dit vergroot de herkenbaarheid en de kans op het terugvinden van je fiets na diefstal of verwijdering. 
Het Bikebanklabel is een extra hulpmiddel om je fiets te registreren en de kans op diefstal te verkleinen. 

Log hier in om je fietsen te registreren.

Bikebank voor particulieren en bedrijven

Bikebank voor particulieren en bedrijven

Registreer hier gratis jouw fietsen en eventueel die van je gezinsleden. Ook als bedrijf kan je de fietsen, die je aan jouw werknemers aanbiedt, gratis registeren.

Koop eventueel een label aan om je fiets uniek herken- en traceerbaar te maken.

Bikebank voor fietsvakhandelaars

Bikebank voor fietsenhandelaars

Wil jij een meerwaarde bieden aan je cliënteel?

Registreer gratis alle verkochte fietsen in Bikebank.

Zo bied je jouw klanten een betere diefstalbescherming aan.
Registreer je nu  en we nemen je mee op in onze databank van betrouwbare fietsenhandelaars.